Selecteer een pagina

Leven vanuit zelfvertrouwen en kracht.

Dit is wat jij wilt en het is mogelijk. 

Jij voelt dat dit ook voor jou is, anders had je deze pagina niet gelezen! En ik wil met je delen wat ik heb geleerd, dat wat allemaal mogelijk is! Je hebt het gevoel dat je overal aan moet voldoen en dat veel van wat echt belangrijk is aan je voorbij vliegt. Velen van ons vliegen door het leven op de automatische piloot, maar hoe fijn zou het zijn als jij meer in het moment kunt zijn? Je meer bewust bent van de dingen die je gelukkig maken, de dingen die jij tegen jezelf zegt en waar jij je energie aan besteed.

 

Diep van binnen weet je dat door te doen wat je deed, je krijgt wat je kreeg.

 

 Je voelt dat jij een stap wilt gaan zetten, een stap naar een  verandering, leren jezelf als beste vriend(in) te zien.  

En het mooie hiervan is, je hebt geen zeeën van tijd nodig om verandering te krijgen!

In deze online cursus ga ik jou de tools geven die in mijn leven voor veel verandering hebben gezorgd! 

 

 

Ik (Amber, aangenaam!) heb deze cursus gemaakt voor jou, omdat ik het zo belangrijk vind dat deze waardevolle tools kunnen worden doorgegeven. Alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb, heb ik samengevat in deze cursus! Ik gun jou zoveel meer inzicht in je eigen patronen zodat je NOG meer mag genieten van het leven! Omdat ik zelf een aantal jaren flink gekampt heb met paniek aanvallen ben ik me gaan verdiepen in alle mogelijkheden die er zijn om sterker in mijn schoenen te staan en te leven vanuit zelfvertrouwen en kracht!

Alles wat ik in deze cursus heb gestopt is vanuit mijn eigen ervaringen, maar ook kennis die ik heb opgedaan bij het behalen van mijn NLP Practitioner! 

 

 Door deze tools toe te gaan passen in jouw dagelijkse leven zul jij jezelf op nummer 1 zetten en krijg je meer inzicht in jouw eigen denken en gedrag. En dit alles kun je leren in jouw eigen veilige omgeving en op je eigen tempo!  

Deze training is echt iets voor jou als:

N

Als jij NU verandering wilt

N

Als je onrust ervaart

N

Je jezelf op nummer 1 wilt zetten

N

Je inzicht wilt krijgen in je gedachten

N

Je wil leren focussen op wat je WEL wilt

N

Jouw energie goed wil besteden aan dat wat voor jou belangrijk is.

N

Je doelen wilt behalen

N

Meer vrijheid wilt ervaren

N

Als jij je zelfverzekerd wilt voelen

N

Je jezelf wilt supporten in alle dromen

N

Jij jezelf wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf

Als deelnemer krijg jij: 

Een online leeromgeving met 3 Modules & 13 video lessen

12 werkboeken met verdiepende vragen

Iedere twee weken een Zoomcall met de andere deelnemers

Contact met de andere deelnemers via Telegram

De zoomcall’s worden opgenomen zodat je het als je er niet bij kunt zijn je ze kunt terugkijken.

Voor altijd toegang tot de meditaties

 

Eenmalig is de investering in deze online training:

€229,-

Iedere week nieuwe lessen die je kunt toepassen! 

Zie deze cursus als een cadeau aan jezelf, een investering in jezelf. Waardoor jij groeit als mens, je kunt het niet verliezen en je neemt het altijd met je mee.

Hoe fijn is het als jij kiest! Jij met je handen aan het stuur en jij bepaald!
Hoe ik dat heb gedaan?
Ik heb lang niet geluisterd naar mijzelf en dit uitte zich in vele paniekaanvallen en veel angst en verdriet. Soms vroeg ik me af als dit mijn leven is, dan hoort dat toch niet zo te zijn? En natuurlijk zijn er soms dagen dat ik me rot voel, maar ook heb ik geleerd dat ik een keuze heb. Ik heb een keuze om te accepteren wat is en niet te vechten tegen de emoties die ik ervaar. Dat gun ik jou ook! Door deze cursus te maken wil ik je graag alle tools aanreiken die ik in die periode heel graag zelf had willen weten, door een aantal jaren hier intensief mee bezig te zijn geweest heb ik veel moois verzameld en alles gebundeld in deze cursus speciaal voor jou!
Alleen nu:
€229,-

Heb je nog vragen over het programma of twijfel je of het programma iets voor jou is? Mail mij gerust en dan kijken we samen wat het je brengen kan!