Selecteer een pagina

Leer luisteren naar je innerlijke stem voor een leven vol zelfvertrouwen. 

 

 

 

In 6 weken leer ik jou luisteren naar jouw Innerlijke Stem zodat jij jouw leven vanuit zelfvertrouwen leidt! 

Heb je al langer het gevoel dat je iets moet veranderen, maar weet je niet precies wat? 

Ben je je bewust van het feit dat er meer in het leven zit dan dat je nu laat zien, maar weet je niet hoe je dit eruit krijgt? 

Voel je je onzeker, onrustig en misschien zelfs wel onvervuld?  

 

Ik snap het. 

Je wil:

> Dat anderen je zien voor wie je echt bent.

> Dat je vertrouwen hebt in jezelf.

> Gehoor geven aan wat belangrijk is voor jou, zonder je zorgen te maken om de mening van anderen.

> Weten wat jíj nodig hebt voor een leven vol zelfvertrouwen.

> Het gevoel dat je op het juiste pad bent.

Dat kan!

Alle antwoorden vind je door te luisteren naar jouw innerlijke stem.

 

Tijdens het geven van mijn zanglessen is dit onder jongeren en volwassenen een terugkerend thema, iedereen heeft dit wel. 

Het verbaast me. Dat we op school niet hebben geleerd wat je hiermee zelf kan doen! Ik vind dat iedere jonge vrouw op zichzelf mag vertrouwen. Daarom heb ik op basis van mijn eigen ervaringen en gevolgde cursussen, deze cursus gemaakt. Zodat ik ook jou kan helpen. 

In deze online cursus geef ik je de tools die je nodig hebt om je bewust te worden van alles wat jij denkt en doet. Je leert jezelf en jouw innerlijke stem beter kennen waardoor je keuzes maakt die bij jou passen. Voel geen schaamte meer voor je emoties en accepteer dat ze er zijn om vervolgens door te kunnen. Door met het leven van jouw leven 

 

Embrace your mind and let your voice flow. 

Het is niet nodig om alleen te blijven strugglen met je onzekerheden, je emoties niet te durven laten zien en het idee te hebben dat je niet goed genoeg bent. 

Geloof me, I’ve been there!  

Ik geloof dat je het in je hebt en ik weet dat je nog meer gaat stralen wanneer je jezelf helemaal laat zien. Je mag er zijn! Jij mag iedere dag keuzes maken die bij jou passen. Op jouw manier! Hoe meer je luistert naar jouw innerlijke stem, hoe meer je keuzes maakt vanuit zelfvertrouwen. Jouw innerlijke stem weet altijd wat voor jou het juiste pad is. Ik leer je daarop vertrouwen!

Niet goed, geld terug garantie.

Ik vind het belangrijk dat je een oplossing vindt die bij jou past. Wanneer je binnen 14 dagen niet tevreden bent met de cursus, heb je een niet goed-geld-terug garantie. Wel staat daar tegenover dat ik de aangegeven opdrachten (les 1, 2 en 3) volledig ingevuld ontvang. Zo kunnen we beiden zien dat je de cursus echt een kans hebt gegeven 

De cursus is online, maar je mag me naast de groeps Zoom sessies natuurlijk altijd mailen met vragen, ik reageer binnen 48 uur. 

 

De investering van de cursus is:

 

€229,-

De cursus inclusief 3 groepssessies via Zoom,

12 maanden toegang tot al het cursusmateriaal én de werkboeken.  

 

Het doen van deze online cursus heeft me heel veel rust gebracht en ik ben me hierdoor bewust van mijn positieve gedachtes en negatieve gedachtes. Ik heb geleerd hoe ik mijn negatieve gedachtes kan ombuigen naar positieve en leerde mezelf positief toe te spreken. Als ik iets wil, kan ik het eerder bereiken met de positieve gedachten. Door de visualisatie oefening ben ik met mijn gewenste uitkomst een praktijk examen ingegaan en geslaagd! 🤩

Ik heb veel geleerd maar zeker ook genoten van Ambers academie. Je gaat echt terug naar de kern van jezelf en gaat na welke en waarom je bepaalde persoonlijke keuzes maakt. Vooral de les over de taal die je tegen jezelf spreekt vond ik heel leerzaam. Ik wist niet dat dat zoveel invloed had op de gedachten tegenover jezelf! Ook vond ik het mooi om te weten te komen hoe anderen over mij denken, dit komt ook naar voren in de cursus. Kortom: een echte aanrader voor als je meer over jezelf te weten wilt komen, de diepgang in wilt gaan en echt aan jezelf wilt werken! ❤️✨

In module 1 gaan we aan de slag met het creëren van bewustzijn, hierin leg ik je uit wat er in je brein gebeurt. Je krijgt inzicht in hoe jij reageert en hoe je dat kunt beïnvloeden, hoe je meer positieve zelfspraak kunt toepassen en hoe jij je energie zorgvuldiger kunt gebruiken.

In module 2 doorbreken we jouw beperkende patronen. Je krijgt inzicht in wat er gebeurt wanneer je in je comfortzone blijft en wat er gebeurt als je daar buiten gaat. Je maakt kennis met de kracht van visualisatie, een stemmingsdoel en je visualiseert je ideale toekomst.

In module 3 leer je affirmeren, krijg je nog meer inzicht in jouw beperkende overtuigingen en in deze module zit een opdracht waarmee jij leert hoe anderen jou echt zien! 

Maak beslissingen vanuit vertrouwen. Focus je op je innerlijke stem.